Over mij

img_9205

Ik ben Viktorija de Weerd, opgegroeid in Litouwen in een familie met veel andere zorgverleners. Al vroeg wist ik dat ik later ook iets in de medische wereld wilde doen, en dat ik daarbij mijn talent voor massage wilde gebruiken. Dat ik koos voor een opleiding tot verpleegkundige verbaasde dan ook niemand. Ik specialiseerde me tot medisch masseur en heb aansluitend in het ziekenhuis gewerkt als kinder- en babymasseur. In Nederland wilde ik mijn vak graag uit blijven oefenen.

In 2006 startte ik als freelancer op verschillende lokaties in de regio Bommelerwaard-Den Bosch-Oss. Ik wil in mijn praktijk zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de helende kracht van massagetherapie. Massage is niet alleen een middel dat je inzet voor ontspanning, maar je kunt het juist heel goed doelgericht inzetten bij klachten, of als ondersteuning bij andere therapie-vormen. Meer daarover lees je bij Massagetherapie.

Als therapeut werk ik volgens de vijf principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Ik ben er zeker van dat als deze natuurprincipes met elkaar samenwerken je gezond en fit blijft. Massagetherapie gaat voor mij daarom niet alleen over aanraken of ontspanning. Samen kijken we ook hoe het met de andere elementen gesteld is. Ik doe dat volgens de methode van beroepsorganisatie BATC.

Waar vind je mij?

Om massagetherapie bij jou in de regio mogelijk te maken, werk ik op diverse locaties in de regio Bommelerwaard-Den Bosch. Informeer gerust naar een mogelijkheid bij jou in de buurt. Soms kan ik in overleg ook thuis behandelen. Hiervoor moet dan wel een medische indicatie zijn.

 

LocatieContactgegevens
step2Graafsebaan 7a 5248 JR Rosmalen E: info@vdeweerd.nl T: 06 - 47960970
chiropractieGisbert Schairtweg 68 5301 XE Zaltbommel E: info@vdeweerd.nl T: 06 - 47960970
huidkliniekRaadhuisstraat 53 5241 BK Rosmalen www.dehuidkliniekrosmalen.nl