MASSAGETHERAPIE

Met massagetherapie behandel ik niet zomaar klachten, ik behandel mensen met klachten. De therapie richt zich op de hele persoon, niet alleen op de fysieke klacht. Massagetherapie is een bekende manier om de bloedsomloop en de doorstroming van bloed en lymfe te verbeteren, het vermindert spierspanning of slapheid, het prikkelt het zenuwstelsel en verbetert weefselherstel. Voor mij vormen lichaam en geest één geheel. Als je luistert naar de signalen van je lichaam, kun je je bewust worden van dieper liggende gevoelens en ervaringen. Of van patronen in je dagelijks leven die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit.

Het behandeltraject

Intake

Elke behandeling start met het beantwoorden van vragen over je klachten en je gezondheid. Dat gebeurt vooraf, met een intakeformulier.

mainbg

83352d91cb637c1ba016b784ce66d514

Eerste consult

Tijdens het eerste consult starten we direct de massagetherapie. Tijdens de behandeling onderzoek ik je fysiek en bespreken we samen het intakeformulier. Zo gebruiken we de tijd van het eerste consult optimaal! Aan het eind van het eerste consult weet ik welke massagevorm het meest geschikt is. Er zijn verschillende mogelijkheiden: klassieke massage, bindweefselmassage, triggerpoint-therapie, Shiatsumassage, Thaise yogamassage, Deep Tissue-techniek, voetreflexmassage en Kinesiotaping. In de meeste gevallen kies ik voor een combinatie van deze technieken. Samen spreken we de frequentie en looptijd van de behandeling af. Wat massagetherapie kost vind je hier. In veel gevallen is een behandeling (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Tijdens de behandelingen gebruik ik producten uit de Aloë vera-lijn van Forever Living Products.

Hier lees je bij welke klachten je massagetherapie kunt inzetten.