IPL Ontharen

IPL Ontharen: Definitief ontharen.

Definitief ontharen is een ideale techniek voor vrouwen die niet graag waxen en epileren, voor vrouwen die last hebben van ingegroeide haartjes, overbeharing of genante haargroei zoals op de bovenlip. Voor mannen is dit een welkome oplossing wanneer ze te kampen hebben met overmatige haargroei op het lichaam, zoals op de bovenrug, de boven-armen of de billen. Elk lichaamsdeel komt in aanmerking voor IPL ontharen. Ik maak gebruik van MedCos IPL definitief ontharen .Deze methode is vrijwel pijnloos en geeft prachtig resultaat.

Een kleine kanttekening: Omdat het succes percentage tussen de 80 en 90% ligt en in sommige gevallen de haren na langere tijd terug kunnen komen is het beter te spreken over bestrijding van ongewenste haargroei.

Hoe werkt IPL ontharen?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met de IPL ontharingsmethode kunnen alle gebieden worden behandeld. Met behulp van intensief flitslicht wordt via het pigment van de haar, het haarzakje verhit en vernietigd. Voorwaarde voor de behandeling is dat de haren voldoende pigment bevatten. Rode, witte of grijze haren kunnen met IPL niet behandeld worden. De prijzen van IPL ontharen vind je hier.

Voor IPL ontharen kunt u alleen op afspraak terecht.

IPL been

IPL oksel